Áruházunk 2024.04.05-ig leltározás miatt zárva tart, ezen idő alatt beérkezett megrendeléseket nem teljesítjük.

 

Kérjük megrendelést, csak 2024.04.05 után adjanak le, megértésüket köszönjük!!

Kérdése van? Hívjon minket! +36306875429

Azurefilm PLA MIX

Azurefilm PLA MIX
Azurefilm PLA MIX
Azurefilm PLA MIX
Azurefilm PLA MIX

Az AzureFilm PLA MIX - FL171-9999 egy magas minőségű PLA alapanyagból készült nyomtatófilament. Az PLA (polilaktid) egy bioalapú, környezetbarát polimer, amelyet a kukoricakeményítőből vagy cukornádból nyert műanyagból készítenek. Az AzureFilm PLA MIX egy speciális keveréke az erős és kemény PLA-nek, amely optimális tapadást és sima felületet biztosít a nyomtatott objektumoknak.

A termék cikkszáma: FL171-9999 és leginkább azok számára ajánlott, akik olyan filamentet keresnek, amely könnyen nyomtatható és alkalmazkodik az IoT és az ipari fejlesztésekhez. Az AzureFilm PLA MIX kiváló minőségű, jó áron kapható, és elérhető 1,75 mm-es és 2,85 mm-es átmérővel. A filament folyamatosan ellenőrzött, és szigorú minőségellenőrzési folyamatokat alkalmaznak a gyártása során, hogy biztosítsa a konzisztenciát és a világos színeket.

Az AzureFilm PLA MIX ideális a prototípus-gyártáshoz, a kis mennyiségű gyártáshoz, a modellezéshez, az oktatáshoz vagy a hobbi projektekhez. Az anyag könnyen formázható és törhetetlen, ami teszi az objektumok kialakítását és nyomtatását egyaránt egyszerűvé. A jobb tapadás érdekében a felületet úgy kell előkészíteni, hogy megfelelően tiszta és sima legyen.

Az AzureFilm PLA MIX FL171-9999 a legjobb választás azoknak, akik olyan filamentet keresnek, amely kiváló minőségű, könnyen alkalmazkodik az IoT és az Ipar 4.0 világhoz, illetve a gépkocsi-ipari és az elektronika területén egyaránt használható. Az AzureFilm garanciát nyújt az ezeken a területeken végzett munkákban a jó minőségre és az egyszerű használatra.

Nincs raktáron
Bruttó 8 500 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 170 Ft
Részletek

Kivételes megjelenése miatt a selyem színű filament jelenleg a legkelendőbb termék a 3D-s nyomtatáshoz használt 3D-filamentek közül. Selyem fényű filamenttel nyomtatva fényes és selymes felületre számíthat, amely nem csupán esztétikai szempontból vonzó, hanem sikeresen elrejti a rétegek közötti átmeneteket is.

 

A 3D-s nyomtatáshoz használt selyem színű filament sokoldalú, könnyen használható anyag, amelyet általában a 3D-s nyomtatáshoz használnak. A selyemszál egy speciális anyagkeverék bizonyos adalékanyagokkal, legkönnyebben ugyanúgy nyomtatható, mint a normál PETG.

A jó eredmények eléréséhez 220-230 ° C hőmérsékleten kell nyomtatni és a nyomtatóasztalt 80 ° C-ra kell melegíteni. Felhívjuk figyelmét, hogy a nyomathordozó hőmérsékleti tartománya más nyomtatók használatától függően kissé eltérhet.

 

A nyomtatókhoz kifejlesztett selyemszálunk kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy minden kezdő és nem kezdő számára könnyen használható legyen. Hozzáférhető, könnyen használható és jó anyag, mert kiváló tulajdonságokkal rendelkezik és nyomtatáskor nem zsugorodik.

Ezen kívül szépen illeszkedik a nyomtatóasztalhoz. A selyemszál olyan anyag, amelyet meghökkentő fényes kivitel különböztet meg, ezért dekoratív elemek nyomtatásához is használják.

 

Selyemszálaink szinte minden 3D-s nyomtatóval kompatibilisek, beleértve a RepRap és a MakerBot nyomtatókat, az Ultimaker-t, a Bits bytes-t, az Airwolf3D-t, a Makergear-ot, a Printrbot-ot, a Bukobot-ot, az A-típusú gépeket és még sok más típust.

 

AzureFilm 1 kg vagy 300g nettó tömegű selyemszálat, 210 mm külső átmérőjű tekercsekben, 60 mm belső nyílással és 62 mm szélességgel. A filamentek vákuumzárással rendelkeznek, és tartalmaz egy zsákot, amely elnyeli a nedvességet, és lehetővé teszi a filament friss maradását. A selyemszál vastagsága 1,75 mm.

Adatok
Átmérő
1.75 mm
Ajánlott nyomtatási hőfok
200–230°C
Ajánlott asztalhőfok
60-80°C
Ajánlott nyomtatási sebesség
50–100 mm/s
Technikai adatlap
Biztonsági adatlap
Tulajdonság
Többszínű
Szín
Változó
Tartalom
1000g
Cikkszám
FL171-9999
Tömeg
1,35 kg/db
Vélemények