Áruházunk 2024.04.05-ig leltározás miatt zárva tart, ezen idő alatt beérkezett megrendeléseket nem teljesítjük.

 

Kérjük megrendelést, csak 2024.04.05 után adjanak le, megértésüket köszönjük!!

Kérdése van? Hívjon minket! +36306875429

Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program

2023.11.17-tól kezdve életbe lép a 3D webáruház Törzsvásárlói Programja, amelynek részleteit az alábbi szabályzat tartalmazza:



Azok a vásárlóink, akik összesen 100.000 Ft felett vásárolnak webáruházunkban, jogosultak 5% kedvezményre. A rendszerünk automatikusan alkalmazza a kedvezményt, és miután elérted az összeget, email értesítést küldünk, így rögtön láthatod az 5%-kal csökkentett árakat a webáruházunkban.

Azok a vásárlóink, akik összesen 300.000 Ft felett vásárolnak webáruházunkban, jogosultak 10% kedvezményre. A rendszerünk automatikusan alkalmazza a kedvezményt, és miután elérted az összeget, email értesítést küldünk, így már az 10%-kal csökkentett árakat láthatod a webáruházunkban.

Azok a vásárlóink, akik összesen 700.000 Ft felett vásárolnak webáruházunkban, jogosultak 15% kedvezményre. A rendszerünk automatikusan alkalmazza a kedvezményt, és miután elérted az összeget, email értesítést küldünk, így már az 15%-kal csökkentett árakat láthatod a webáruházunkban.

Fontos megjegyezni, hogy a törzsvásárlói kedvezmény nem érvényes a bármely gyártmányú 3D nyomtatóra.

A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel és akciókkal nem kombinálható, de mindig az adott vásárlásra a nagyobb kedvezmény kerül alkalmazásra. Például, ha egy termék akciós ára már tartalmazza a 15% kedvezményt, akkor a törzsvásárlói kedvezmény ebben az esetben nem vehető igénybe, de ha egy adott időszakban 8% kedvezményt biztosítunk egy termékre, és te a 10%-os törzsvásárlónk vagy, akkor természetesen a 10% kedvezményt kapod.

Hogyan lehet részt venni a törzsvásárlói programban?

Ha regisztrálsz az 3D webáruházunkba, automatikusan részt veszel a törzsvásárlói rendszerünkben. Nincs szükség további vásárlásra vagy nyilatkozatokra a csatlakozáshoz. A törzsvásárlói program részvételi feltételeit elfogadod a regisztrációval. Fontos, hogy a részvételhez regisztráció szükséges, a regisztráció nélküli vásárlások nem számítanak bele a kedvezmény eléréséhez szükséges összegbe.

Hogyan tudom megállapítani, mekkora kedvezményre vagyok jogosult?

Miután belépsz weboldalunkra, a ügyfélfiokódban, a rendeléseim menüben láthatod az összes megrendelésed. Az ezekből adódó összeg határozza meg a kedvezményre jogosító alapot.

 

 


További információk:

- A szállítási költséget nem számítjuk bele a kedvezmény eléréséhez szükséges összegbe.

- A törzsvásárlói rendszerünkbe az első vásárlásod alkalmával automatikusan csatlakozol.

- Az utánvéttel történő vásárlások is számítanak bele a kedvezmény eléréséhez szükséges összegbe.


- Ha visszaküldesz egy terméket, annak értéke levonásra kerül a kedvezményre jogosító vásárlások összegéből.

- Különböző vásárlók kedvezményeinek összevonása nem lehetséges, más törzsvásárlóra a kedvezmények nem ruházhatók át.

- A 3D webáruház Törzsvásárlói Programja határozatlan időtartamú, és a 3D webáruház jogosult bármikor módosítani a programot, előzetes értesítés nélkül.