Áruházunk 2024.04.05-ig leltározás miatt zárva tart, ezen idő alatt beérkezett megrendeléseket nem teljesítjük.

 

Kérjük megrendelést, csak 2024.04.05 után adjanak le, megértésüket köszönjük!!

Kérdése van? Hívjon minket! +36306875429

Pontgyűjtő rendszer

Pontgyűjtő rendszer leírása

A  webáruházunkban működő pontgyűjtő rendszer lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy extra előnyökhöz jussanak vásárlásaik során. A rendszer működése egyszerű és átlátható. A vásárlások összegének 2%-a után járnak pontok, amelyek megszerzése a lezárt megrendelések után történik.

Az összegyűjtött pontokat a rendelés végösszegének maximum 10%-áig lehet felhasználni. Tehát ha egy vásárlás összértéke például 10 000 forint, akkor legfeljebb 1000 forint értékben vehetőek igénybe a pontok a következő megrendelésnél. Az igénybevételre nincsenek külön korlátozások, a pontokat bármilyen termék vagy szolgáltatás fizetésére felhasználhatja.

Emellett a pontokat lehetőség van a szállítási költség kiegyenlítésére is felhasználni. Így a pontok további előnyt biztosítanak, hogy az ügyfeleink még kedvezőbben jussanak hozzá a rendelt termékekhez, mivel csökkenthetik a szállítási költségeket.

Fontos megjegyezni, hogy az akciós termékek vásárlásával nem járnak pontok. Az akciók által kínált kedvezmények már önmagukban jelentős megtakarítást nyújtanak, így nincs szükség további pontok gyűjtésére az akciós termékek esetén.

A pontok érvényességi ideje 180 nap. Ez azt jelenti, hogy a pontokat 180 napig lehet felhasználni az elkövetkező vásárlások során. Fontos, hogy a pontok lejáratának időpontjáról az ügyfeleinket időben értesítjük, hogy ne szalasszák el a felhasználásukat.

Összességében lehetőségünk van arra, hogy vásárlásaink során pontokat gyűjtsünk és felhasználjuk azokat a következő vásárlásainknál. Ez egy remek módja annak, hogy még több előnnyel járhassunk a webáruházunkban történő vásárlások során, és minél kedvezőbben jussunk hozzá a kiválasztott termékekhez és szolgáltatásokhoz.

A 3D Webáruház pontgyűjtő rendszere határozatlan időtartamú, visszavonásig érvényes. A 3D Webáruház jogosult bármikor módosítani a pontgyűjtő programot, előzetes értesítés nélkül.