Áruházunk 2024.04.05-ig leltározás miatt zárva tart, ezen idő alatt beérkezett megrendeléseket nem teljesítjük.

 

Kérjük megrendelést, csak 2024.04.05 után adjanak le, megértésüket köszönjük!!

Kérdése van? Hívjon minket! +36306875429

Azurefilm Petg Neon Lime
Azurefilm Petg Neon Lime
Bruttó 8 800 Ft

Azurefilm Petg Neon Lime

Azurefilm Petg Neon Lime
Azurefilm Petg Neon Lime
Azurefilm Petg Neon Lime
Azurefilm Petg Neon Lime

Technikai adatok

Tartossági fok: Magas

Rugalmasság: Közepes

Terhelhetőség: Magas

Nyomtatási nehézségi fok: Alacsony

Zsúgoródási/vetemedési hajlam: Minimális

Vízben oldodik: nem 

Élelmiszer biztonsági megfelelés: Azurefilm PETG élelmiszer biztonságos (Itt elérhető az angol nyelvű tanusítvány: Tanusítvány

Raktáron   (2 db)
Bruttó 8 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 176 Ft
Részletek

A PETG (polietilén-tereftalát) filament olyan műanyag szál, amely kombinálja az ABS (szilárd, hőálló, rendkívül tartós) és a PLA (könnyen nyomtatható) filament tulajdonságait. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a PETG egy olyan filament anyag amelyre a 3D nyomtatáshoz szüksége van.


Környezetbarát és felhasználás után újrahasznosítható. Pontosan kiváló kémiai stabilitása miatt a PETG olyan anyag, amely megfelel az Európai Parlamentnek, az Európai Tanácsnak és valamennyi élelmiszerekkel és gyógyszerekkel érintkezésbe kerülő mesterséges anyagokra vonatkozó követelményének.

 

A PETG filament rendkívül tartós, szilárd és szagtalan. Kiváló filament, amely ötvözi az erő és a rugalmasság kombinációját, ezért mechanikai termékek nyomtatásához vagy robotikában használják.


Mivel rendkívül minimális zsugorodási és hajlási képességgel rendelkezik, ideális nagy termékek nyomtatásához.


Dekoratív elemek nyomtatásához is felhasználják a fényes kivitele miatt.


A jó eredmények elérése érdekében 220–230 ° C hőmérsékleten kell nyomtatnia, az asztalt pedig 80–90 ° C-ra kell melegíteni. Felhívjuk figyelmét, hogy a nyomathordozó hőmérsékleti tartománya más nyomtatók használatától függően kissé eltérhet.


A PETG anyagból készült filament könnyen tapad a nyomtatóasztalhoz, így azt akril-, üveg- vagy poliamid szalagra célszerű nyomtatni. A PETG filament előnye, hogy nyomtatáshoz nincs szüksége lezárt nyomtatóra, és a nyomtatási sebesség hasonló a PLA filament nyomtatásához. A PETG filament kiváló hordozószerkezettel rendelkezik az erőssége miatt, amely elősegíti annak biztosítását, hogy a rétegek tökéletesen tapadjanak a nyomtatás során, következésképpen a termékek szerkezetileg erősek és ellenállnak a mechanikai behatásoknak.


A PETG filament nettó tömege 2.1 kg, 1 kg, 0.5 kg vagy 300 g 210 mm-es külső átmérőjű tekercsekben, belső nyílása 60 mm és szélessége 62 mm. Az filament vákuumzárással rendelkezik, és tartalmaz egy zsákot, amely felszívja a nedvességet, és lehetővé teszi a filament frissen maradását. A PETG filament vastagsága 1.75 mm vagy 2.85 mm és több mint 10 színben elérhető.

Adatok
Átmérő
1.75 mm
Ajánlott nyomtatási hőfok
220–240°C
Ajánlott asztalhőfok
60-80°C
Ajánlott nyomtatási sebesség
50–100 mm/s
Technikai adatlap
Biztonsági adatlap
Tulajdonság
Neon
Szín
Lime
Tartalom
1000g
Cikkszám
3830063542615
Tömeg
1,35 kg/db
Vélemények